حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور

 شهرداری تهران: دستفروشی به عنوان شغل به رسمیت شناخته شود

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران گفت: باید پیشه دستفروشی به عنوان شغل به رسمیت شناخته شود و به این موضوع با نگاه فرصت نه معضل بنگریم و در راستای ساماندهی آنان گام برداریم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۴ - ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 26
کد خبر: ۲۶۴۱۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ داود گودرزی روز سه‌شنبه در جلسه ساماندهی دستفروشان شهر تهران اظهار کرد: معتقدیم که قشری از جامعه، پیشه دستفروشی را به عنوان شغل انتخاب کردند باید آنها را به رسمیت شناخت، همه این اقدامات در راستای کمک به اقتصاد خانواده و فرصت طلایی در زمینه انضباط‌بخشی و ساماندهی در شهر محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه براساس تاکید و توصیه‌های شهردار تهران مبنی بر نظم و انضباط بخشی به شهر، برای ساماندهی دستفروشان پنج گام تعریف شده و مذاکراتی نیز با سایر ارگان‌های ذیربط صورت گرفته است، افزود: اکنون ۲۰ نقطه خاص در سطح شهر تهران با ایجاد مشکلات برای شهروندان شناسایی شده که از این تعداد ۱۲ نقطه ساماندهی و هشت نقطه دیگر باقیمانده است.

گودرزی با اشاره به لزوم افزایش کیفیت خدمات در راه‌اندازی روزبازارها، تصریح کرد: باید به سمت راه‌اندازی روزبازار‌های فاخر و ماندگار برویم که مجهز به همه امکانات همانند سرویس بهداشتی، سایبان، پارکینگ، نمازخانه باشند و به طور کلی به دنبال ایجاد مکان مناسب و در شأن این قشر از جامعه برای کسب روزی حلال باشیم.

معاون شهردار تهران ضمن تاکید بر ضرورت حل معضل سامانه مجوز‌های وزارت اقتصاد، اضافه کرد: اماکنی در سطح شهر تهران شناسایی می‌شود که فاقد ایجاد مزاحمت برای معابر و کسبه است و کسانی که در سامانه ملی مجوز‌ها ثبت‌نام کرده‌اند در این اماکن جانمایی خواهیم کرد و رعایت اصل عدالت را حتما مدنظر قرار خواهیم داد و این اماکن شامل بوستان‌ها، حاشیه ایستگاه‌های مترو، معابر فاقد مزاحمت است.

وی افزود: یکی دیگر از اهداف این طرح حذف بهره‌بردار و تعیین مدیر روزبازار برای هر بازار است که از این طریق با حذف واسطه‌گری حقی از کسی ضایع نخواهد شد و براساس ضوابط عمل خواهد شد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر